Loading...

Grafisch ontwerp

Wij hebben veel verschillende ontwerpdisciplines in huis. Zo zijn er naast architecten en interieurontwerpers ook grafisch- en illustratief ontwerpers werkzaam bij De Twee Snoeken. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van gevelbelettering en bewegwijzering, wandbekleding, logo’s en huisstijlen. Door de korte lijnen binnen ons bureau kunnen we snel schakelen en de ontwerpen afstemmen met de architect en interieurarchitect. We maken producten op maat: specifiek voor elk gebouw en altijd in de geest van de identiteit van de opdrachtgever. Bovendien werken wij nauw samen met uitvoerende partijen, waardoor wij perfect op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, materialen, nieuwste technieken en uitvoeringen op dit gebied.

Rijkskantoor OV-terminal, Breda

Voor het Rijkskantoor in Breda hebben we de complete signing gedaan: de bewegwijzering (in de Rijkshuisstijl), de kamernummering en op sommige wanden zijn visuals aangebracht. Voor de doorvalbeveiliging van glazen wanden of als onderdeel van het interieurplan. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een vilten wandbekleding. In dit geval een grafische verbeelding van een akker. Op dezelfde manier zijn nog 4 thema's uitgewerkt.

Rijkskantoor OV-terminal, Breda

Dome-X, Oss

Voor Dome-X in Oss hebben we de bewegwijzering direct op de muur aangebracht. Ook hebben we een speciale set iconen ontworpen.

Vidar: werkomgeving 'met de blik naar buiten'