Loading...
  17 juli 2019

Stadhuis Amsterdam in magazine PI

Eva Vroom interviewde onze projectleider Bert Kaasjager en Interieurarchitect Wendy van der Raad voor PI Project & Interieur 2019, #3. Lees het artikel.

Lees het artikel.

Het Stadhuis Amsterdam is in de afgelopen jaren getransformeerd naar een gastvrije en toegankelijke plek. Het thema 'verbinden' stond centraal bij het ontwerp en bij de uitvoering van deze belangrijke verbouwing. Het vernieuwde Stadhuis zorgt voor verbinding op verschillende niveaus. Verbinding van de gemeente en de inwoners, de gemeente en haar samenwerkingspartners, van het bestuur en de gemeenteraad, van medewerkers en het bestuur en tussen medewerkers onderling.

De Twee Snoeken is als coördinerend hoofdarchitect van de ‘Optimalisatie van Stadhuis Amsterdam’ verantwoordelijk voor het totale interieurontwerp. Ook treden we op als verbinder tussen de opdrachtgever, de diverse gebruikers, uitvoerders en andere partners. Zoals de oorspronkelijke architect Cees Dam en design studio TANK. Het vergadercentrum en de plaza zijn ook in samenwerking met TANK tot stand gekomen.

Ga naar de projectpagina.


Vidar: werkomgeving 'met de blik naar buiten'