Loading...
  25 januari 2022

Een robuust en toegankelijk politiebureau

De bouw van het nieuwe politiebureau voor basisteam Oost-Zeeburg in Amsterdam is in volle gang!

Het nieuwe politiebureau wordt het eerste gebouw op het bedrijvenpark van Oost-Zeeburg en is direct zichtbaar bij het binnenrijden van Zeeburg. Het gebouw van circa 1.900 m2 bestaat uit kantoorruimte voor het basisteam, publieksgebied voor aangiften en ophoudcellen. De gevel met hoog detailniveau en een prominente entree is inmiddels al duidelijk zichtbaar. Het gebouw krijgt een krachtig en robuust uiterlijk en tegelijkertijd een toegankelijke uitstraling.

Het team wordt voorzien van een grote diversiteit aan werkplekken volgens het concept van Activiteit Gerelateerd Werken. Een weloverwogen plaatsing van verschillende soorten werkplekken zorgt voor een optimale ondersteuning van alle werkactiviteiten en maakt samenwerking tussen werkteams mogelijk. Zo wordt er een prettige en efficiƫnte werkomgeving gecreƫerd.

Dit energieneutrale gebouw wordt gerealiseerd in samenwerking met Galjema B.V. Technisch Adviesbureau, Adviesbureau Van de Laar, Van der Bouw en BAM Bouw en Techniek. Samen kijken we uit naar de oplevering in maart.


Aanbesteding Sporthal Zevenbergen